't winnend paard

Voor mensen met een beperking is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Paardrijden is daarop een uitzondering. Bij onze manege wordt alles gedaan om jouw kind vertrouwd te laten zijn met het paard. Het is ontspannend en ‘de paardentaal‘ tussen paard en ruiter is altijd heel bijzonder. Doordat je ook nooit stil zit op een paard verbetert het om te beginnen de motoriek. Het leren omgaan met het paard geeft ook meer zelfvertrouwen. Meer weten? Kom gerust langs om kennis te maken.

eVENEMENTEN

Bij manege Zonnebeek vinden jaarlijks diverse paardenevenementen plaats. Of het nou om springen of dressuur gaat! Bezoek eens een van onze binnen- of buiten evenementen.

De vereniging draait op vrijwilligers. Bij evenementen kunnen we altijd hulp gebruiken. Wil je helpen bij een evenement? Laat dat dan weten aan de organisator van het evenement.

Geen evenementen gevonden!

lessen

Iedere maandagavond, met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen, is er vanuit het Winnend Paard paarrijles voor mensen met een beperking. Onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren instructeurs krijgen de deelnemers een leuke les op brave pony’s en paarden.

 

Wil je meedoen? Kom gerust een keer kijken op de maandagavond.

 

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar: hetwinnendepaarddenekamp@outlook.com