de kanaalruiters

Ponyclub de Kanaalruiters biedt afwisselende lessen aan die passen bij het niveau van de groep. Wil je graag een keer mee doen? Een proefles is gratis. We wisselen wekelijks de dressuurles af met een springles. De paardrijlessen staan altijd onder leiding van een deskundig instructeur. Daarnaast organiseren we jaarlijks een bixiewedstrijd en veel leuke afwisselende activiteiten voor onze ruiters tot en met 18 jaar.

eVENEMENTEN

Ook voor de Kanaalruiters worden jaarlijks diverse paardenevenementen georganiseerd. Of het nou om springen of dressuur gaat! Bezoek eens een van onze binnen- of buiten evenementen. 

De vereniging draait op vrijwilligers. Bij evenementen kunnen we altijd hulp gebruiken. Wil je helpen bij een evenement? Laat dat dan weten aan de organisator van het evenement.

Geen evenementen gevonden!

lessen

De lessen worden gegeven op woensdag van 18.00 uur tot 21.00 uur. Het gaat om drie verschillende groepen ingedeeld op niveau. De even weken worden de springlessen gegeven en de oneven weken de dressuurlessen.


Lessen kunnen eventueel per kalenderkwartaal worden opgezegd. Wordt er gedurende het kalenderkwartaal opgezegd dan blijft de vergoeding voor het huidige kwartaal verschuldigd.