De Kanaalruiters

Ponyclub De Kanaalruitertjes is opgericht op 24 augustus 1970 en bestond toen uit 18 leden. Op dit moment heeft de club 16 enthousiaste leden.

 

De leden  kunnen (bijna) dagelijks met hun eigen pony gebruik maken van Manege “de Zonnebeek” aan de Brandlichterweg te Denekamp.

 

Elk jaar organiseert de club diverse activiteiten, waaronder het Euregio Outdoor Pinksterconcours  en het Euregio Indoor Denekamp. Dit doet zij in samenwerking met Rijvereniging De Dinkelruiters Denekamp.

 

Ook neemt de club actief deel aan concoursen en de kringkampioenschappen. Hoogtepunten zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen, het ponykamp of de clubdag.

 

 

 

 

 

Lessen

De woensdagavond is de clubavond van de Kanaalruiters. Plezier in ponyrijden staat voorop, maar we willen ook graag goed leren ponyrijden en mee doen op wedstrijden. Daarvoor is er elke week een les door gediplomeerde instructeurs. De dressuurlessen worden eens in de twee weken verzorgd door Marjolijn Groener-Stamsnijder. De springlessen zijn eveneens eens in de twee weken en die worden verzorgd door Benjo Plegt.

Springen

Trainer: Benjo Plegt

Dressuur

Trainer: Marjolein Groener

Tarieven

Lorem ipsum dolor sit amet consectet adipisc elit, sed do eiusm por incididut labore Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit.

Wordt lid

Lorem ipsum dolor sit amet consectet adipisc elit, sed do eiusm por incididut labore Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit.

Evenementen

Geen evenementen gevonden!

Activiteiten

Naast het paardrijden zijn erook altijd nog diverse activiteiten waar je aan mee kunt doent. Zie hieronder welke.

september 2021
sep 25 2021
8:00 am - 6:00 pm

Ponykamp

december 2021
Geen evenementen gevonden!
placeholder.png

Gallerij