ACCOMMODATIE

Manege De Zonnebeek beschikt over een binnenbak met een hoofdrijbaan van 25×60 meter en een tweede rijbaan van circa 25×40 meter. Daarnaast is er een fraaie buitenbak die eveneens is opgesplitst in een hoofdrijbaan en tweede rijbaan. Zowel binnen- als buitenmanege beschikken over een hoogwaardige zandbodem die goed onderhouden wordt. 

Zoals u ziet hebben wij een accommodatie die voor zowel recreatie- als wedstrijdruiters bijzonder aantrekkelijk is. Met de aanwezigheid van twee binnen- en buitenbakken zijn wij in de gelegenheid indoor en outdoor evenementen te organiseren. De binnen- en buitenbakken worden gebruikt voor lessen, maar ook worden er regelmatig dressuur- en springconcoursen georganiseerd. De accommodatie beschikt over een grote verharde parkeerplaats, waardoor er bij concoursen voldoende parkeergelegenheid aanwezig is voor deelnemers en bezoekers.
In het voorjaar en de zomer staat er een oefenparcours in de buitenbak. Leden van de vereniging mogen vrij gebruik maken van de accommodatie en het oefenparcours. Niet-leden kunnen op afspraak de rijbaan met oefenparcours huren.
Kom gerust eens kijken of neem telefonisch of via het contactformulier contact op voor het maken van een afspraak!

Bezetting manege

Maandag:18:00 – 21:00 uur zijn beide bakken bezet, vrij rijden niet toegestaan, ook niet in de buitenbaan. (paardrijden mensen met een beperking van Stichting ’t Winnend Paard)

Dinsdag: 18.30 – 20.30 uur (les paarden), hoofdrijbaan bezet, andere baan vrij

Woensdag: 18.00 – 21.00 uur (wekelijks les pony’s gevolgd door springles paarden eens in de twee weken), hoofdrijbaan en andere rijbaan bezet

Donderdag: 20.00 – 21.30 uur Les 40+ club. hoofdrijbaan bezet, andere baan vrij. 

Vrijdag, zaterdag, zondag: vrij tenzij er een concours is.


Op maandag t/m zaterdag wordt de buitenbaan overdag regelmatig verhuurd voor mensen die een oefenparcours willen springen. Zie hiervoor het rooster op deze website onder menu Accommodatie.