Euregio Indoor Denekamp

Het Euregio Indoor Denekamp is een wedstrijd waarbij ruiters uit het Nederlands en Duitse Euregio gebied en daarbuiten zich kunnen meten met dressuur- spring en menwedstrijden. Op 13 tot en met 15 oktober starten we met de dressuur. Voor zowel paarden als pony’s kan er worden gestart in de klassen BB t/m ZZ.

Vanaf 19 oktober gaat het verder met de springrubrieken. Het springconcours van het 27e Euregio Indoor wordt er bij de paarden en pony’s gestart in alle klassen, waarbij ook Duitse en Nederlandse topruiters worden verwacht.

We houden op zondag 5 november 2023 met een Bixie wedstrijd voor de jongste ponyruiters en amazones. Ook zal er op die dag de wedstrijden van het Winnend Paard worden verreden voor mensen met een beperking.

Naast de paarden, is er ook plaats voor de de mensport tijdens het Euregio Indoor Denekamp op 11 en 12 november 2022. Via deze site houden we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen van Euregio Indoor Denekamp met onder andere vraagprogramma’s, startlijsten en nieuws.